Na de ongeziene reacties van onze eerste editie van Back To The Roots was de vraag groot om ook enkele events te organiseren met de mogelijkheid om te dineren. Dit in combinatie met de muziek uit de good old times met DJ Poll Van Ghent.
Daarom gooit onze pop-up resto Gustaaf zijn deuren open op onderstaande data. Onze vorige editie was volledig uitverkocht, reserveren zal dus noodzakelijk zijn. U kan opteren voor een dinner & dance vanaf 19u of enkel een ticket kopen voor de dansavond vanaf 20u30.
Opgelet: plaatsen zijn beperkt.
Dineren is geen must, uw plaatsje reserveren daarentegen wel.
Onze pop-up resto Gustaaf werkt steeds met een à la carte formule. U kan dus de avond zelf uw menu samenstellen. Er is keuze uit diverse voorgerechtjes, hoofdgerechten en enkele leuke desserts. Niets moet, alles kan!
Prijzen per persoon.
Hapjes
Aperobox van 3 verschillende hapjes | €7,50
Voorgerechtjes
Frisse rundscarpaccio met pesto van basilicum, parmezaanse kaas, rucola en focaccia. | €17,00 ••• Gebakken coquille in schelp, knolselder, venkel zoetzuur en Boeddha's hand. | €21,00 ••• Zeebaars met Feduea, chorizo, trostomaat en kroepoek. | €20,00
Hoofdgerechten
Varkenswang met Petrus oud bruin, gebrande Cevenne-ui, gerookte amandel en verse frietjes. | €25,00 ••• Rundershaasje met erengy champigonon, knolselderpuree, cressonette en pittige pepersaus. | €29,00 ••• Gegrilde Noordzee kabeljauw met Noordzee garnalen, spinazie, champignons, lava's en krielaardappelen. | €33,00
Desserts
Gustaaf's Dessert "Maintenant". | €11,00 ••• Dame blanche met warme chocoladesaus. | €11,00 ••• Moelleux aux chocolat met doyenne peer en ijs van gezouten caramel. | €11,00